top of page

POVESTEA MYSTERIUM 

The Full Story

După 6 ani de activitate neîntreruptă în domeniul jocurilor de tip Escape Room și peste 100 de camere jucate atât în țară cât și în străinătate, pasul firesc a fost să deschidem propriul Escape Room, iar Ploieștiul este punctul de plecare al acestui plan ambițios. MYSTERIUM este suma sutelor de ore petrecute cu cei mai curioși, pasionați și aventuroși oameni, a miilor de kilometri străbătuți pentru căutarea celor mai uimitoare camere de Escape Room și a zecilor de ore petrecute creând și scriind povești captivante pentru toate vârstele, care să stârnească interesul curioșilor, să-i pună la grea încercare pe cei mai curajoși și să îi inițieze pe viitorii mari detectivi.

 

Jocurile marca Mysterium îți propun o călătorie departe de lumea obișnuită, pe care o cunoști atât de bine, destinația fiind un tărâm magic, aflat chiar în inima Ploieștiului, unde improbabilul devine probabil, unde imaginația se intersectează cu realul și unde pasiunea își găsește locul de joacă favorit. Fie că ești un devorator de romane polițiste, avid să găsească soluția înaintea marilor detectivi, un pasionat de istorie, dornic să trăiască fie și numai câteva minute în cele mai îndepărtate și totodată fascinante epoci de mult apuse sau un aventurier neînfricat gata să exploreze cele mai întunecate și înfricoșătoare mistere, jocurile noastre de tip Escape Room vin să îți ofere contextul ideal în care să arăți întregii lumi de ceea ce ești capabil!

Bineînțeles, și dacă ești un competitor înnăscut, dornic mereu să se ia la întrecere cu cei mai buni prieteni în cele mai distractive și amicale (sau nu?) competiții, echipa Mysterium ți-a pregătit surprize dintre cele mai plăcute.

Și cum i-am putea uita pe cei mai mici dintre noi, bucuria noastră de zi cu zi. Astfel, pentru cei mai simpatici dintre clienții noștri am pregătit, în casa Mysterium din Ploiești, un spațiu special unde se pot distra cu cei mai buni prieteni, într-un format plin de mister, magie și o mulțime de lucruri pe care cei mici vor fi nerăbdători să le descopere.

Toate acestea au prins viață și contur datorită pasiunii și interesului nostru pentru jocurile de tip Escape Room, fiind înainte de toate jucători și oameni curioși, dornici de experiențe noi, interesante și interactive.

Contactează-ne

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Mulțumim!

bottom of page