top of page
✨Din 20 mai Arsene Lupin își caută o nouă ascunzătoare în București. Revenim cu vești!✨
arsene lupin-min_edited.jpg

ARSÈNE LUPIN AND THE FABERGÉ HEIST

POVESTE

Sotheby’s – cea mai faimoasă casă de licitații din lume – tocmai a anunțat punerea în vânzare a uneia din cele mai celebre și neprețuite bijuterii din lume: oul Faberge al Țarului Alexandru al III-lea al Rusiei, contra uluitoarei sume de 2 milioane de euro. Valoarea bijuteriei în zilele noastre este greu de estimat, motiv pentru care casa de licitații se așteaptă să ajungă la o sumă absolut colosală.

Un eveniment de asemenea amploare n-ar fi putut trece vreodată neobservat de celebrul Arsene Lupin – cel mai faimos hoț al tuturor timpurilor – mai ales că licitația va avea loc în orașul său natal: Paris.

Determinat să pună mâna pe neprețuitul exemplar, dar supravegheat în permanență de Gendarmerie Nationale, Arsene se hotărăște să apeleze la ajutorul vostru. Reputația de hoți profesioniști vă precede, însă o lovitură de asemenea amploare va necesita multă îndrăzneală, inteligență și rapiditate. Planul și detaliile furtului au fost deja puse la cale de Arsene, însă poliția este pe urmele lui. Neputând să riște, Arsene v-a lăsat toate instrucțiunile sub forma unor indicii și mesaje criptate, și v-a pregătit toate uneltele necesare într-o locație secretă.

Veți reuși oare să-l faceți mândru pe celebrul Arsene Lupin sau va fi aceasta ultima voastră lovitura?

75 min

2-7 persoane

bottom of page