top of page

EVENIMENTE

Petrecerile și evenimentele pot beneficia de tarife preferențiale, altele decât cele menționate în pagina de Prețuri.

Pentru oferte, vă rugăm să ne contactați la office@mysteriumescape.ro

Petreceri Corporate / Team Buildinguri

Dorești să organizezi o PETRECERE CORPORATE în care toată lumea să se distreze? Plănuiești un team-building cu o tematică originală, în care toți membrii echipei să savureze o experiență inedită? Vă așteptăm la Challenge Room unde vă așteaptă o misiune periculoasă și plină de mister, unde nivelul adrenalinei crește la fiecare pas. Comunicați cât mai bine și eficient, folosiți-vă logica și gândirea critică, asumați-vă responsabilitatea strategiei și a lucrului în echipă alegând modul „Fair-Play” sau riscați și surprindeți-vă adversarii optând pentru modul ”Sabotaj”.


Cele 2 jocuri ale noastre permit membrilor echipei să se implice, să lucreze împreuna la scopul comun sub presiunea timpului si de asemenea ofera companiei șansa de a vedea contribuția fiecarui membru. Va fi ca un exercitiu distractiv prin care vor trebui să se folosească de intuiție, logică, o foarte bună comunicare, atenție la detalii, organizare, vor trebui sa rezolve obstacolele întampinate rapid și eficient. Toate acestea vor antrena motivația de a reuși împreuna, indiferent de particularitățile fiecaruia dintre membrii echipei.

Vă stăm la dispoziție pentru organizarea de PETRECERI CORPORATE sau evenimente de team-building, prin intermediul cărora puteți crea experiențe unice și memorabile pentru clienții sau colegii tăi.

Image by Fidel Fernando

Aniversări

Se apropie ziua de naștere a celui mai mic și simpatic membru al familiei? Sau poate doriți să organizați un party pentru adolescenți, plictisiți deja de locurile clasice?

 

Mysterium vă oferă posibilitatea organizării unor petreceri aniversare inedite pentru copii și/sau party-uri memorabile pentru adolescenți. Jocurile concepute special pentru astfel de momente unice atât pentru părinți, cât și pentru copii și prietenii acestora, garantează o experiență de neuitat ce îmbină partea de Escape Room, foarte îndrăgită în rândul tinerilor, cu jocurile de strategie și teatrul interactiv.

 

Astfel, atât copiii cât și adolescenții vor beneficia de jocuri adaptate vârstei lor, ce le vor pune la încercare gândirea logică, capacitatea de improvizație, abilitatea de a lucra în echipă și de a comunica, totul într-un cadru distractiv, dinamic și plin de surprize la fiecare pas.

Fiecare joc beneficiază de toată atenția unui Game Master specializat, cu experiență în domeniul pedagogic, parte din poveste, care se va asigura de buna desfășurare a jocului. Așadar, dacă doriți să organizați o petrecere aniversară cu adevărat specială, ne puteți contacta pe adresa de e-mail office@mysteriumescape.ro, iar noi vă vom trimite prezentarea completă a jocurilor și opțiunile de servire a mesei și/sau tortului. Petreceri adulți/ petrecerea burlacițelor/ petrecerea burlacilor.


Daca planuiesti o petrecere aniversara pentru adulti sau o petrecere pentru copii/adolescenti intre 9 – 16 ani, Challenge Rooms sunt locul perfect pentru a organiza o petrecere inedita, memorabila si distractiva. Jocurile noastre sunt concepute pentru a putea fi adaptate dintr-un escape room clasic intr-unul pentru copii/adolescenti, acestia bucurandu-se in continuare de
distractia, provocarea si energia pe care o ofera camera de joc.

Cereri în căsătorie

Aparent mergi cu persoana iubită ca să încercați o activitate nouă, cum ar fi un joc de escape room. De fapt, inelul se ascunde printre indicii, la ieșire așteaptă un buchet cu flori, iar cineva este pregătit să filmeze momentul.

bottom of page