top of page

JOCURI

Image by Hassan Rafhaan

CAN YOU GET AWAY WITH MURDER?

Ești recunoscut pe plan mondial ca unul din cei mai eficienți și letali asasini profesioniști și tocmai această reputație ți-a adus de curând un contract extrem de avantajos. 

woman in brown coat standing near white house during night time_edited.jpg

THE DETECTIVES

Două echipe de detectivi faimoși se înfruntă în încercarea de a elucida cel mai dificil caz din istoria Scotland Yard. Cine va reuși să rezolve misterul dispariției celebrului pictor Jean Baptiste?

arsene lupin-min_edited.jpg

ARSÈNE LUPIN AND THE FABERGÉ HEIST

Sotheby’s – cea mai faimoasă casă de licitații din lume – tocmai a anunțat punerea în vânzare a uneia din cele mai celebre și neprețuite bijuterii din lume: oul Faberge al Țarului Alexandru al III-lea al Rusiei, contra uluitoarei sume de 2 milioane de euro. Un eveniment de asemenea amploare n-ar fi putut trece vreodată neobservat de celebrul Arsene Lupin – cel mai faimos hoț al tuturor timpurilor.

Image by Ján Jakub Naništa

HOTEL INFERNO

"Drumul către paradis începe din iad” stă scris pe o plăcuță ruginită și rău prevestitoare care abia se mai ține pe peretele Hotelului. Rațiunea îți spune că trebuie să te îndepărtezi, chiar dacă asta înseamnă să te întorci în furtuna de care abia ai scăpat, însă ușa din spatele tău refuză să se mai deschidă. Ești acum noul oaspete al infamului Hotel Inferno, unde prețul plătit s-ar putea să fie mai mare decât te aștepți.

bottom of page